Acest vas Zepter l-am castigat de pe site-ul Bucataras exact de ziua mea. Cred ca astrele au tinut cu mine in ziua aceea mai ales ca a fost vorba de o tragere la sorti. M-am bucurat asa cum ma bucur pentru orice lucru castigat. Zilele trecute am reusit sa o si testez si nu m-am putut gandi la altceva decat la porc cu legume :). Dar cum acest fel de mancare mereu are succes, la fel a fost si de data aceasta cu un ajutor in plus din partea vasului Zepter.
Dupa ce am spalat si s-a uscat vasul il punem pe foc, acoperit, pana ajunge termomentrul la limita dintre verde si rosu.
In momentul acesta vasul este incins si putem pune bucatile de carne taiate cubulete.
Intoarcem carnea pe toate partile sa se rumeneasca.
Adaugam ceapa si ardeiul tocate marunt si lasam acoperit aprox 5 minute.
Punem pasta de ardei, acoperim la loc si lasam 15 minute.
Adaugam usturoiul pisat si mai lasam 3-4 minute.
La final adaugam putina sare, piper si verdeturile tocate marunt, amestecam, acoperim si oprim focul.
Noi am servit cu piure de cartofi si castraveti murati.
Pofta mare!