Cubulete de porc la Zepter

de T I M E A in Porc, 5 Feb 2013 | 4560 vizualizari

 

Acest vas Zepter l-am castigat de pe site-ul Bucataras exact de ziua mea. Cred ca astrele au tinut cu mine in ziua aceea mai ales ca a fost vorba de o tragere la sorti. M-am bucurat asa cum ma bucur pentru orice lucru castigat. Zilele trecute am reusit sa o si testez si nu m-am putut gandi la altceva decat la porc cu legume :). Dar cum acest fel de mancare mereu are succes, la fel a fost si de data aceasta cu un ajutor in plus din partea vasului Zepter.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spata de porc
  • 1 ceapa mare
  • 2 buc ardei verde
  • 9 lingurite pasta de gogosari cu rosii
  • 5 catei usturoi
  • cimbru, oregano, roinita
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cubulete de porc la Zepter:

Dupa ce am spalat si s-a uscat vasul il punem pe foc, acoperit, pana ajunge termomentrul la limita dintre verde si rosu.

In momentul acesta vasul este incins si putem pune bucatile de carne taiate cubulete.

Intoarcem carnea pe toate partile sa se rumeneasca.

Adaugam ceapa si ardeiul tocate marunt si lasam acoperit aprox 5 minute.

Punem pasta de ardei, acoperim la loc si lasam 15 minute.

Adaugam usturoiul pisat si mai lasam 3-4 minute.

La final adaugam putina sare, piper si verdeturile tocate marunt, amestecam, acoperim si oprim focul.

Noi am servit cu piure de cartofi si castraveti murati.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cubulete de porc la Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de rosii cu marar si carne de porc