Am ales sa le denumesc altfel decat clatite deoarece au alte ingrediente decat clasicele clatite .Gustul si consistenta difera...merita incercate :)
Intr-un bol amestecam oul si cele doua galbenusuri.
Adaugam faina,friscalichida,laptele si zaharul.Amestecam totul bine.
Se adauga apoi untul la temperatura camerei. ( daca ati uitat sa scoateti untul din frigider din timp,e de ajuns sa il topiti intr-o tigaie si apoi sa il lasati sa se raceasca).
Punem o tigaie antiaderenta unsa cu ulei la foc potrivit.Luam din compozitie cu ajutorul unui polonic si turnam in tigaie.
Cand s-a copt pe o parte o intoarcem cu grija pe cealalta parte.Procedam astfel pana ce terminat intreaga compozitie.
Ungem mereu tigaia cu ulei inainte de a pune compozitia.
Eu am ales ca umplutura crema de ciocolata: am topit ciocolata cu gust de portocale impreuna cu frisca lichida.Am lasat sa se raceasca dupa care am folosit-o la crepes.