Croque madame (sendvis la cuptor)

de Lia_ in Sandvisuri, 10 Apr 2014 | 6265 vizualizari

 

Un sendvis cald pentru micul dejun, pe care il prepar des, dar cu felii obisnuite de paine, nu felii de chifla. Se poate in ambele variante. Este d e l i c i o s!

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 60 g branza cheddar sau cascaval (rase=traditional)-am folosit Delaco
  • 2 felii de sunca presata
  • 1 ou
  • 1 lingura de unt
  • rucolla
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croque madame (sendvis la cuptor):

1. Preincalzeste cuptorul si pune o tigaie la foc mediu pe plita.

2. Pune jumatate din unt in tigaie si rumeneste bine sandvisul (sunca si branza cheddar intre doua felii de paine).

3. Apasa bine pana se prajeste, apoi baga-l la cuptor pentru a se mentine cald. Prajeste oul in aceeasi tigaie si pune-l deasupra sandvisului. Presara piper macinat proaspat si sare.

Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

Sandvisul "Croque madame" se serveste alaturi de salata verde sau rucolla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Croque madame (sendvis la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lipie rulata