Croissante cu unt si cascaval

de rivka in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2010 | 11686 vizualizari

 

ingrasa horror dar sunt bune dupa o zi stresanta, calde, in pat la TV...

 

INGREDIENTE

  • foaie de foietaj
  • unt
  • cascaval felii
  • 1 ou
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croissante cu unt si cascaval:

Foaia de foietaj se dezgeata si se taie patrate.Pe fiecare patrat se pune cate o felie de unt, cate o felie de cascaval, se ruleaza si se aseaza in tava de cuptor pe hartie de copt.Se ung cu ou batut cu furculita se stropesc cu susan si se dau la cuptorul incalzit la foc mediu pana se rumenesc cca 25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Croissante cu unt si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

elena1988 1

08.02.2011, 14:04

Criss 1

07.02.2013, 09:00

super!

marianascarlat 1

21.06.2013, 21:42

Minunate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftelute de branza (sarata, de capra)