Crochete din carne de pui si cascaval

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 22 Sep 2012 | 3970 vizualizari

 

Gaby, am furat ideea de la tine:-* Crochetele s-au epuizat instant:D.

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de pui 500g,
  • ou 1 bucata,
  • paine veche de 2 zile 2 felii,
  • cascaval Delaco ras 50 g,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • usturoi 2 catei,
  • marar proaspat,
  • faina alba de grau 1 lingura,
  • pesmet auriu,
  • seminte de in,
  • ulei de floarea soarelui 300 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete din carne de pui si cascaval:

Painea se pune la inmuiat in apa rece, cca. 5 minute, apoi se stoarce de apa si se adauga la carnea tocata de pui. Usturoiul se curata s se preseaza deasemenea peste amestecul de carne. Peste amestecul de carne se adauga oul, cascavalul ras, faina si mararul tocat marunt, amestecandu/se bine pana se inglobeaza toate ingredientele. Se asezoneaza de sare, piper boia, apoi se iau bucati din amestecul de carne si se tavalesc prin pesmet, seminte de in,  apoi se pun la prajit in ulei fierbinte. Dupa ce s-au reumenit pe toate partile, se scot intr/o strecuratoare ptr a se scurge surplusul de ulei. Crochetele se servesc fierbinti cu sos de chilli sau salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete din carne de pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu kaiser, usturoi si cascaval, la tigaie