Crocantele de cartofi

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2013 | 2913 vizualizari

 

Foarte bune au fost pt micul dejun...

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 1 ou
  • 2 lg bune de cascaval ras + 2 lg
  • patrunjel si marar verde
  • oregano si cimbru uscat
  • sare, piper
  • ulei pt prajit
  • o rosie pt servit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crocantele de cartofi:

Cartofii se curata si se dau pe razatoarea mica, se scug de zeama.

La fel si cascavalul se rade marunt( 2 linguri).

Se pun intrun castron, se adauga si oul si o lg-ita de marar verde, una de patrunjel tocat, un praf de cimbru si unul de oregano,sare si piper dupa gust.

Se amesteca bine  bine.

Se incinge ulei intr-o cratita, se ia cate o lingura din compozitie si se pune in cratita, se aplatizeaza bine cu dosul lingurii pt a iesi subtire si crocanta.

Se prajeste bine pe ambele parti si se scoate pe farfurie, imediat se presara cu cascaval cat e fierbinte, astfel cascavalul se va topi.

Se taie felii o rosie si se pune deasupra,pt efect cate o jumatate de felie.

Restul se serveste impreuna cu crocantelele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crocantele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Corinuta 1

08.07.2013, 19:43

placeeeee!

iry-gabriela 1

08.07.2013, 22:22

adasev12 1

08.07.2013, 23:00

multumes tuturor, pup!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de couscous cu dovlecel si morcov