Creveti trasi in unt si usturoi

de love_cherry in Fructe de mare, 12 Ian 2013 | 8552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr creveti proaspeti
  • 50 gr unt
  • 4-5 graunte de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti trasi in unt si usturoi:

Se curata crevetii,si li se indeparteaza capul si piciorusele.Punem in tigaie untul,apoi usturoiul tocat marunt.Adaugam dupa aprox.1-2 min crevetii si restul condimentelor.Se pune capacul tigaii si se lasa in jur de 5 min.Se decrusteaza si se servesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti trasi in unt si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

love_cherry 1

13.01.2013, 11:27

RuxyRux 1

13.01.2013, 23:18

Grozavi...si eu am avut ieri dar cu sos! Super!

Bya Ralu 1

13.03.2013, 20:44

ce-mi plac

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti, scoici marinate si urechi de lemn cu taitei chinezesti