Este o reteta care sper sa va placa....iese delicios
Prima oara curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert in apa cu sare la foc mediu.
Dupa care, incalzim untul intr-o tigaie de teflon si se adauga crevetii si ustoroiul. Se soteaza la foc mediu amestecand incontinuu 4-5 minute.Se adauga apoi o rosie decojita si tocata marunt, sucul de lamaie si sare si se amesteca bine. Se lasa la foc mic 5-10 minute.
Cartofii se incearca cu o furculita sa fie fierti cat sa se poata taia rondele fara sa se rupa.Dupa ce am taiat rondelele, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de masline.Se presara sare, piper si amestecul de boia dulce si iute si usturoi(praf de usturoi am avut). Se baga la cuptor si cand s-au rumenit pe o parte scoatem tava si ii intoarcem pana se rumenesc si pe cealalta parte. Se serveste cu patrunjel.