Creveti pane

de Bya Ralu in Peste, 7 Aug 2013 | 14233 vizualizari

 

sunt atat de gustosi,...as manca zilnic creveti...pacat ca sunt prea scumpi=)))

 

INGREDIENTE

  • 500 g creveti
  • 2 oua
  • 2-3 linguri de faina
  • sare/ghimbir
  • 1/2 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti pane:

Crevetii se curata de coaja,se pastreaza doar codita(arata mai frumos).

Se dau sub jet de apa rece si se pun la scurs.

Se pun condimentele pe ei si se lasa deoparte 10 minute.

Se prepara aluatul din 2 oua si faina,se amesteca bine iar daca mai este nevoie se mai pune faina.Aluatul trebuie sa fie grosut.

Se trece fiecare crevete prin aluat si se pune la prajit.Se lasa pe ambele parti sa se prajeasca si se scot pe un servet de hartie.

Se stropesc cu zeama de lamaie.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se servesc cu mujdei de usturoi cu marar

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creveti pane