Creveti pane

de mamaieelena in Fructe de mare, 5 Feb 2012 | 8656 vizualizari

 

Neavand o cantitate prea mare de creveti am ales sa fac acest preparat astfel;

 

INGREDIENTE

  • 25 bucati de creveti nedecorticati
  • sare
  • piper
  • Pentru besamel;
  • 1 ou
  • 2 linguri cu faina
  • 1/2 lingurita sos soia
  • sare
  • piper
  • apa gazoasa
  • 1 lingura cu vin alb
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti pane:

Am decorticat si spalat bine crevetii am sarat si piperat si am dat deoparte pana am pregatit bechamelul .Intr-un bol am pus oul cu un praf de sare si am batut bine cu telul am adaugat si faina amestecand bine am pus si apa gazoasa amestecand continuu sa nu faca cocoloase am pus si vinul,sosul de soia.Am pus pe aragaz la incins uleiul intr-o tigaie si am dat crevetii prin bechamel si apoi in uleiul incins,I-am prajit si pe o parte si cealalta, i-am scos pe hartie absorbanta.Se pot sevi ca atare si cu lamaie.Sunt deliciosi.Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]