Creveti la cuptor cu rosii

de Bya Ralu in Fructe de mare, 26 Apr 2012 | 13861 vizualizari

COMENTARII (20)

Sim0na 1

26.04.2012, 12:48

Foarte buna combinatia!

Mitinita 1

26.04.2012, 13:00

vreau si eu

Lau 1

26.04.2012, 13:10

place

Bya Ralu 1

26.04.2012, 13:45

veniti la masa dragele mele!

cocolina 1

26.04.2012, 13:50

imi plac vreau si eu 2-3

jolygina 1

26.04.2012, 14:02

buni

bucatarimcudiana 1

26.04.2012, 14:14

trebuie sa fie bun

adry88 1

26.04.2012, 16:50

Bya Ralu 1

26.04.2012, 18:02

cocolina cu mare placere
jolygina
diana
eduard

mamaieelena 1

26.04.2012, 19:05

buni

MotanLaOale 1

26.04.2012, 19:20

Bya Ralu 1

26.04.2012, 19:44

multumesc

BuburuzaBubu 1

26.04.2012, 20:25

love it

Bya Ralu 1

26.04.2012, 20:35

iry-gabriela 1

26.04.2012, 21:13

Bya Ralu 1

26.04.2012, 22:07

love_cherry 1

23.06.2012, 21:04

ce bine arataa..vreau si eu

Bya Ralu 1

23.06.2012, 22:16

Micutza Luana 1

20.03.2013, 00:46

Bya Ralu 1

20.03.2013, 01:40

si din astia vrei?))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu taitei