Creveti in sos de portocale

de Bya Ralu in Fructe de mare, 7 Iun 2013 | 10807 vizualizari

 

O reteta super super super buna!Sunt mortali cu sosul asta,as mai fi mancat 3 kg:)))))

 

INGREDIENTE

  • 250 g-300 g creveti
  • 100 ml suc de portocale
  • 50 g unt
  • sare/piper/curcuma/busuioc
  • 3 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti in sos de portocale:

Crevetii se curata de cap,se clatesc bine si se pun intr-un castron la marinat.Stropim cu ulei de masline,vin alb,sare,piper si curcuma pentru 30 minute.

Punem crevetii la prajit in sosul lasat de la marinat  si ii lasam pe ambele parti cateva minute.Adaugam untul,busuiocul,sucul de portocale si usturoiul taiat feliute.

Se lasa pe foc circa 5 minute.

Se servesc cu mujdei de usturoi cu marar.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti in sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creveti in stil asiatic