Creveti cu vin alb

de cristeena20 in Fructe de mare, 3 Apr 2013 | 8524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 20 creveti intregi
  • 4 catei de usturoi
  • piri- piri
  • sucul de la jumate lamaie
  • vin alb
  • ulei d emasline
  • foaie de dafin
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu vin alb:

Pregatim crevetii: ii punem in apa rece sa se decongeleze  si le taiem mustatile. Daca doriti ii puteti decortica la mijloc sa fie mai usor la servire. Eu i-am lasat intregi.

Intr-o tigaie punem ulei de masline si adaugam usturoiul taiat felii (sau zdrobit) adaugam crevetii, asezonam cu sare, piper, piri-piri(chili iute) si ii saltam din cand in cand pana isi schimba culoarea in portocaliu. Adaugam vinul alb si sucul de lamaie ; mai lasam cca 5 minute sa fiarba impreuna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ebichiri - Creveti cu sos iute si usturoi