Un deliciu, o reteta extraordinara pregatita de Mihaela, prietena mea cea mai buna! Voi scrie eu reteta si data viitoare o astept pe ea sa ne incante cu retetele ei delicioase (daca nuuuu…emoticon cu un facalet in mana :)) )
Separat, se face un sos cu maioneza, usturoi si marar, sare si piper dupa gust, cu care se vor manca legumele si crevetii. Deja imi lasa gura apa
Crevetii se curata daca sunt proaspeti sau se dezgheata daca sunt congelati si se frig pe gratar. La sfarsit se stropesc cu cateva linguri de coniac si se condimenteaza.
Ciupercile se curata si se taie in patru, apoi se inabusesc intr-o lingura de unt, pana se inmoaie.
Sparanghelul se fierbe 4-5 minute in apa cu sare, apoi se pune in tigaia cu ciuperci si se soteaza si el cateva minute pe ambele parti.
Se aseaza frumos pe farfurie, se presara cu marar tocat si se servesc impreuna cu sosul de maioneza.