Creveti cu sos de soia si vin

de mamaieelena in Fructe de mare, 16 Mai 2011 | 7927 vizualizari

 

Eu pregatesc creveti saptamanal si cea mai la-ndemana reteta este aceasta

 

INGREDIENTE

  • 350 gr.crevete
  • 2 linguri sos soia
  • 100 ml.vin alb
  • piper
  • sare
  • ginger(dimensiunea unei nuci)
  • 3 catei de usturoi
  • coriandru
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu sos de soia si vin:

Crevetele se spala si se pune la scurs pe hartie prosop, apoi se vor curata si taia in bucatele mici usturoiul si gingerul. Luam wokul si punem uleiul la incins. Cand uleiul e gata punem usturoiul si gingerul si lasam jumatate de minut, apoi punem crevetele amestecand tot timpul pana se albeste. Adaugam sosul de soia, piperul, sare (optional ardei iute) si la sfarsit vinul. Lasam un minut sa clocoteasca si cand e gata punem pe platou si asezonam cu coriandru (eu am pus patrunjel ca nu am gasit coriandru).

Deosebit de gustos alaturi de un vin alb de calitate,pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu sos de soia si vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Branza cu creveti si marar