Va prezint o mancare de creveti (banana) ,cu garnitura de legume facute "ca la tara" pe gratar.eu n-am avut timp sa frig legumele pe gratar(am folosit legume fripte pe gratar la punga,congelate),dar reteta o voi redacta cu legume proaspete.va garantez ca este un deliciu si tare rau imi pare ca nu aveti cum sa gustati sau cel putin sa mirositi.
Se spala crevetii prin doua ape,se pun la fiert cu sare intr-o oala si se lasa pana cand capata culoarea portocalie.(cca.20-30min de cand a inceput apa sa fiarba).crevetii se pun la fiert fara a fi decongelati inainte.cand sunt gata se scot si se pun pe o farfurie sa se scurga bine.
Taiem legumele felii mijlocii,le saram si le punem pe gratar.le intoarcem pe ambele parti si cand sunt rumenite le asezam pe un platou,amestecandu-le cu uleiul de masline.
Se aseaza crevetii si maslinele servindu-se calde.este un pranz foarte sanatos si la indemana tuturor.
Va doresc pofta buna!