Crenvusti in aluat

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2014 | 21998 vizualizari

 

Usor de facut si foarte buni.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj (400g)
  • 12 crenvusti
  • 200g cascaval Delaco
  • 50g cascaval afumat Delaco
  • 1 galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in aluat:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Se intinde foaia de aluat pe suprafata de lucru si in functie de marimea crenvustilor se taie in dreptunghiuri. Eu am impartit-o in 12.

Am crestat marginile fiecarei bucati in fasii de circa 1 cm latime.

Se rade cascavalul si se pune pe fiecare bucata la mijloc.

Se aseaza cate un crenvusti peste cascaval.

Se impletesc fasiile peste crenvusti pana este acoperit.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu calbenus de ou.

Se presara deasupra cascaval afumat.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute.

Sunt gata cand sunt rumenite frumos.

Sunt buni calzi dar si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane cu piure de cartofi