Taiem ceapa in cubulete mici si o punem la sotat cat sa se faca translucida, adaugam carnea de pui taiata in cubulete, dupa ce se prinde culoare carenea adaugam, ciuprecile, maslinele, cimbru, boia de ardei, usturoiul taiat fin si cepa verde. Iar dupa alte 10 minute adaugam si smantana, lasand ca aceasta sa inte in carne. Dupa ce este gata se da in asteptare si noi ne apucam sa preparam clatitele, punem ouale, laptele si faina un praf de sare pana va rezulta un aluat tocmai bun de clatite. Ne apucam de prajit clatitele si le lasam in asteptare. Carnea pe care au preparat-o va trebui sa o blendam sa iasa ca o pasta cu care vom umple clatitele, gustam si mai adaugamm dupa gustul nostru sare, piper, boia.
Pregatim un vas de jena, stropit cu ulei si tapetat cu pesmet in care vom aseza clatitele care au fost umplute cu pasta pregatita de noi anterior, cum se observa si in imaginea alaturata. Dupa care vom prepara un sos bechamel din cantitati egale de unt, faina si lapte, saram si la sfarsit adaugam un praf de nucsoara. Acesta va fi adaugat peste clatite, iar peste el vom pune sucul de tomate si vom rade cascavalul, dand la cuptor 20 de minute. Sa aveti Pofta.
Pofta Buna