Crenvursti in aluat

de r3nat02006 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2013 | 6230 vizualizari

 

o gustare simpla

 

INGREDIENTE

  • 300 gr crenvursti pui
  • 3 felii de cascaval
  • jumatate de pachet de aluat de foietaj
  • 10 gr ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti in aluat:

Crenvurstii de taie pe mijloc insa nu de tot apoi in interiorul crestaturii se adauga jumatete de felie de cascaval. Foiaia de aluat se taie in fasii de 2 cm. Fasiile obtinute se ruleaza deasupra crenvustilor. Se incalzeste cuptorul la 180 grade iar apoi se introduc crenvurstii intr-o tava care in prealabil a fost unsa cu foarte putin ulei.Dupa 15-20 minute se inchide focul si se scot. Se pot servi atat calzi cat si reci.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in aluat foietaj