Cremvusti in aluat

de oanapl in Mancaruri cu carne, 15 Mar 2017 | 3897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 6 cremvusti de pui
  • 1 galbenus
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremvusti in aluat:

Dupa ce s-a dezghetat aluatul complet, il intinzi si il netezesti cu sucitorul, apoi il tai in 6 parti egale. Imparti din ochi, in trei, pe partea lunga si treimile din parti le tai fasii de 1,5-2 cm.

Pui cremvustii pe fasia din mijloc, netaiata, si acoperi alternativ cu fasiile de pe margine.

Pui aluatul umplut intr-o tava pe hartie de copt. Ungi cu galbenusul de ou batut si presari susan. Introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru 35-40 minute.

 

Lasi sa se raceasca apoi tai si servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremvusti in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Blue cu garnitura de morcovi si piure de cartofi