Cremvusti in aluat

de oanapl in Mancaruri cu carne, 15 Mar 2017 | 3861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 6 cremvusti de pui
  • 1 galbenus
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremvusti in aluat:

Dupa ce s-a dezghetat aluatul complet, il intinzi si il netezesti cu sucitorul, apoi il tai in 6 parti egale. Imparti din ochi, in trei, pe partea lunga si treimile din parti le tai fasii de 1,5-2 cm.

Pui cremvustii pe fasia din mijloc, netaiata, si acoperi alternativ cu fasiile de pe margine.

Pui aluatul umplut intr-o tava pe hartie de copt. Ungi cu galbenusul de ou batut si presari susan. Introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru 35-40 minute.

 

Lasi sa se raceasca apoi tai si servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremvusti in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Blue cu garnitura de morcovi si piure de cartofi