Cremvursti cu cascaval in foietaj

de ela in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2010 | 11146 vizualizari

 

simplu,rapid si delicios,se poate servi cald sau rece,se poate lua la pachet la lucru

 

INGREDIENTE

  • 12cremvursti din piept de pui
  • 800gr foi foietaj
  • 1ou
  • 12 bucati cascaval felii
  • parmezan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremvursti cu cascaval in foietaj:

Se lasa sa se dezghete aluatul la temperatura camerei,se desface folia si se intinde aluatul.Fiecare foaie se imparte in 6.Pe fiecare parte se pune o felie de cascaval si un cremvursti si se ruleaza dupa preferinta.Se cresteaza cu un cutit.

Se bate un ou cu care se unge fiecare parte de aluat,apoi se presara deasupra parmezan.

Se aseaza intr-o tava si se da la cuptor 20-30minute,pana se rumeneste frumos.

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremvursti cu cascaval in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de orez milanez