Ca tot e marea meci in Capitala, am pregatit o prajitura pentru acest moment. Este asemanatoare cu prajitura Desteapta sau Inteligenta, dar in 1995 cand am cules reteta, sub acest nume circula reteta:D
Margarina se topeste impreuna cu zaharul tos, zaharul vanilinat si ciocolata. Dupa ce s/a racit, se adauga pe rand galbenusurile de ou, amestecandu/se continuu. Dupa ce /s/a omogenizat crema, se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt. Se incoporeaza apoi si laptele. Albusurile se bat spum cu un praf de sare si se adauga la compozitia de mai sus, incorporandu/se usor. Aluatul obtinut, atentie este foarte fluid, se toarna intr/o tava (mai inalta) tapetata cu foaie de pergament. Se introduce tava in cuptorul preincins, se lasa la foc tare, 250 grade, cca. 10 minute apoi se reduce focul la 150 grade si se lasa aporximativ 50 de minute. Dupa ce trece testul cu scobitoarea, se scoate din cuptor si se lasa sa se racesaca in tava. la servire se pudreaza cu zahar praf vanilinat.