N-am introducere pentru ca as manca non stop si n-as avea cum vorbi :))). Unul dintre deserturile mele prefarate, gata in 20 minute!? Zau nu credeam :))). Minunata treaba asta la Philips Multicooker.
Conectezi aparatul Philips Multicooker la sursa de curent.
Pui 3 linguri zahar in vasul aparatului si selectezi din meniu functia Fry.
Lasi zaharul sa se caramelizeze. Nu amesteci! Il lasi sa se topeasca si sa ajunga la nuanta chihlimbarului.
Intre timp infierbanti laptele. Adaugi zaharul si diluezi. Bati usor ouale, le adaugi peste lapte, adaugi si esenta si omogenizezi.
Cand zaharul e caramelizat adaugi amestecul cu lapte in vas, selectezi din meniu functia Bake, setezi temperatura la 150 grade si timpul la 20 minute.
Inchizi capacul si apesi START.
Cand e finalizat programul lasi crema sa se raceasca complet in vas apoi cu o miscare ferma o rastorni pe platou.
Abia am apucat sa fac poze de final, toti cereau, eu voiam cu frisca asa c-am mai asteptat nitel :))
Multumesc Dya pentru inspiratie si pofta ce mi-ai facut-o :)) .