Crema de zahar ars

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 6 Mai 2014 | 3923 vizualizari

COMENTARII (33)

Dya Daniela Andrei 1

06.05.2014, 20:44

VA pup cu drag! Multumesc!

Dya Daniela Andrei 1

06.05.2014, 20:45

Meri cu mare placere

Dya Daniela Andrei 1

06.05.2014, 20:46

Cleme, trage o fuga dupa cuc! Poate te multumeste si pe tine

_Alina_ 1

07.05.2014, 10:57

Mmm, ce pofta mi-ai facut!

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2014, 14:37

cernovada 1

10.05.2014, 21:23

Cat timp se coace?

Dya Daniela Andrei 1

10.05.2014, 22:23

Asa cum spuneam la tipsuri, la urmatoarea incercare o voi lasa mai mult timp la o temperatura mai mica. Aici am copt-o la 180 de grade pentru 40 de minute , insa a fost mult prea mult (a fost si prima incercare de altfel). Astfel, pe viitor, as alege un maxim de 150 de grade cu 40-50 de minute sau un 180 de grade cu 20 de minute

cernovada 1

10.05.2014, 23:07

Merci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura aromata