Crema de zahar ars

de AdriiAdi in Dulciuri, 3 Mar 2013 | 6987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1250 ml lapte
  • zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 200 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Prepari zaharul ars intr o tigaie de teflon pana devine maroniu. Iei o forma si tapetezi marginile acesteia cu zaharul ars (operatiune care se desfasoara mai repede) si lasi sa se racoreasca.

Intre timp bati cele 10 oua cu zaharul pudra pana obtii o spuma si adaugi laptele putin cate putin pana la sfarsit. Peste vasul cu zahar ars pui ouale batute cu lapte si zahar pudra. Iei vasul si il pui in alt vas cu apa calda si il bagi la cuptor. In prima faza mergi cu cuptorul la o temperatura mica si apoi cresti pana la 265 de grade timp de o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca braziliana