retea o stiu de la mami meu...
Se pun intr-o cratita, destul de mare cat sa va incapa toata cantitatea de crema mai apoi, cele 5 linguri cu zahar si 2 plicuri zahar vanilat. Cratita se pune pe foc pentru a carameliza zaharul.
Cand zaharul s-a topit se inclina cratita dintr-o parte in alta pentru a se unge cu zaharul caramelizat peretii cratitei. Dupa ce ati intins caramelul pe peretii cratitei dati cratita intr-o parte la racit.
Intre timp, pana se raceste caramelul, se freaza ouale cu zaharul pana se omogenizeaza si se topeste zaharul.
Laptele se incalzeste un pic apoi se pune treptat, treptat peste oua. Compozitia se pune in cratita unde aveam caramelul si se pune intr-o alta cratita, in care este apa, la bain-marine in cuptor, care a fost in prealabil incins. Se lasa la foc mic timp de circa 45 de min pana cand incepe sa se desprinda de pe peretii cratitei.
Cand este gata se da la frigider si se serveste rece.
Pofta buna!