Crema de zahar ars

de elena1988 in Dulciuri, 20 Iun 2011 | 3735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 500 ml de lapte dulce
  • esenta de vanilie
  • 150 gr de zahar
  • 150 gr de zahar pentru caramel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Punem laptele pe foc cu zaharul(150 gr) si tinem pana se topeste zaharul, sa nu fiarba, apoi il lasam la racit.

Oouale le batem bine(spuma), caramelizam zaharul si il punem in tava in care facem crema. Amestecam ouale spuma cu laptele si mai batem cu mixerul inca 3 minute, apoi punem in tava sau intr-o oala mai inalta, punem compozitia. Craticioara cu crema o punem intr-o tava intinsa  si punem apa in ea si dam la cuptor pana se rumeneste crema deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars