Amestecam intr-un vas ouale cu zaharul si faina .
Adaugam treptat laptele rece.
Topim ciocolata pe baie de abur.
Punem vasul pe foc si amestecam mereu pana se ingroasa si se desprinde de peretii vasului.
Lasam la racit.
Pasam kiwi usor cu o furculita.
Mixam spuma frisca.
In crema de oua , rece, incorporam usor kiwi si zaharul vanilat, ciocolata topita, rece apoi usor, usor frisca.
Turnam in cupe si dam la rece.
Servim cu sau fara frisca.
ps. daca doriti o crema legata, pentru a umple un tort spre exemplu, adaugati in crema un plic gelatina hidratata in doua linguri de apa, apoi diluata pe baie de abur in 50 ml apa.
Montati un inel de tort de jur imprejurul blatului, turnati crema si dati pentru cel putin 3 ore la rece, apoi scoateti inelul si ornati.
Pentru crema cu gelatina, kiwi-ul trebuie sa dea doua clocote inainte, in doua linguri de apa sau de vin.