Crema de branza cu chimen

de lira in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2010 | 4625 vizualizari

 

O reteta usoara care merge perfect cand vrei sa ai ceva de uns pe paine

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza de burduf
  • 100 g unt
  • 3 linguri de smantana
  • seminte de chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu chimen:

Branza se amesteca impreuna cu smantana intr-un bol.

Untul, la temperatura camerei, se amesteca cu o lingura pana devine spumos si se adauga peste branza.

La sfarsit adaugam chimen dupa gust. Eu am pus chimen seminte, cine doreste poate sa il macine in masina de cafea.

Sarea nu a mai fost nevoie pentru ca branza era suficient de sarata.

Se serveste pe feliute de paine prajita, eu am servit pe rondele de bake-rolls

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri cu spanac si branza