Crema de avocado cu banane

de Adi in Vegan / Raw vegan, 10 Iun 2019 | 8105 vizualizari

 

Initial am vrut sa facem inghetata de avocado cu banane, dar pentru ca nu am mai avut rabdare am servit-o ca si crema.
Foarte buna, mai ales rece de la frigider!

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado mai mare
  • 2 banane coapte
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • fulgi de migdale, fulgi de ciocolata, figurine de ciocolata
  • 1 lingură de miere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de avocado cu banane:

Se curata avocado de sambure si de coajă. Se taie avocado in doua, transversal, apoi se rasuceste una din parti si se separă de sambure. Se scoate samburele cu o lingura si tot cu lingura se scoate pulpa de avocado din coaja.

Se stropeste imediat cu zeama de lamaie sa nu oxideze si se adauga in recipientul unui blender, impreuna cu bananele decojite, mierea si putina zeama de lamaie.

Se paseaza bine ingredientele obtinand o crema fina si frumos colorata. 

Se serveste in cupe, decorata cu fulgi de migdale si de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de avocado cu banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta vegana cu rubarba si capsuni