Daca va plac cremele, cred ca si aceasta va fi in preferintele voastre ,mai ales ca e din cartea indragitului bucatar Gordon Ramsay; este asemanatoare cu reteta frantuzeasca Creme brulee, doar ca aceasta are un alt mod de pregatire, adica mult mai simplu!!
Intr-un vas pe foc mic se pune laptele,smantana,coaja de citrice,scortisoara si se lasa 1-2min dupa care se da deoparte,se acopera sa se infuzeze aromele dar si sa se raceasca
In acest timp,se freaca galbenusurile cu zahar iar cand a rezultat o crema albicioasa,se adauga amidonul si se omogenizeaza bine;laptele racit se strecoara si se amesteca cu crema de galbenus,se rastoarna inapoi in vas,se tine pe foc mic amestecand continuu cu telul sa nu se prinda de vas iar dupa ce s-a ingrosat,se imparte crema in vase mici(ramekin),se acopera direct pe crema cu folie alimentara(sa nu prinda crusta)apoi se lasa la frigider 1h
Se serveste pudrate cu zahar brun si caramelizat cu pistolul special