Creier de porc pane

de adriana_bobu in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2011 | 50651 vizualizari

 

un deliciu....

 

INGREDIENTE

  • 500 g creier de porc
  • 200 g faina
  • 2 oua
  • o lingura vegeta 
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier de porc pane:

Se pune o cratita cu apa pe foc, iar in momentul in care fierbe apa se oparesc  bucatile de creier timp de 5 min dupa care se scot cu spumiera pe un platou. Se condimenteaza cu vegeta si piper bucatile de creier dupa care se dau prin faina si apoi prin ou batut si se prajesc in ulei incins. Se scot pe servetele absorbante si se servesc cu paine proaspata.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier de porc pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

DIANA B 1

28.01.2011, 13:00

Wow , ce idee mi-ai dat ... ms mult
Este cel mai delicios pane !

Cris2711 1

28.01.2011, 17:40

vreau ,cat imi place

adriana_bobu 1

28.01.2011, 17:49

lia, onesta , cris.....mai am cateva si pentru voi...serviti...

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane