Crap la tava cu ceapa verde si bacon

de mihaelar63 in Crap / Caras, 22 Noi 2014 | 6331 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun decat un crap proaspat cu carnea rozalie ? Simplu si rapid de preparat la tava . Cand l-am pregatit m-am gandit la tehnica en papillote[ impachetare in hartie de copt]. Ca sa nu pun fiecare bucata , am impachetat toata tava .

 

INGREDIENTE

  • 1 crap de 1.5 kg
  • 3 cepe verzi
  • 1 ardei iute rosu
  • 200 ghr bacon
  • ulei masline
  • zeama lamaie
  • fulgi de chilli
  • boia dulce de ardei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la tava cu ceapa verde si bacon:

  1. Pestele curatat si feliat se sareaza si se aseaza intr-o tava in care ati pus o foaie mare de hartie de copt .
  2. Se stropeste cu zeama de lamaie si ulei de masline .
  3. Taiati ceapa verde rondele .
  4. Presarati cu fulgi de chili , boia, ardeiul iute  si ceapa  verde. 
  5. Distribuiti deasupra baconul si impachetati cu hartie de copt .
  6. Dati tava la cuptorul incins 15 minute .
  7. Indepartati hartia din partea superioara a tavii si lasati sa se rumeneasca .
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la tava cu ceapa verde si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:35

Da , merge bine si la pachet ))

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:36

Nu va pot contrazice a fost foarte bun

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:37

De multe ori prepar peste duminica il impachetez si-l servesc la gradina ca aperitiv pana se facegratareala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor pe pat de legume