Bors de crap, cu zdrente de ou

de katty in Crap / Caras, 20 Noi 2021 | 3518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr crap (capul si bucati cu carne)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras
  • 200 gr rosii pasate
  • 1 lingura ulei
  • 2 ouq
  • leustean verde
  • bors dupa gust
  • sare
  • piper negru macinat
  • ardei iute pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de crap, cu zdrente de ou:

Spalam bine pestele si il punem la fiert intr-un vas cu apa rece. Spumam bine si fierbem 15-20 de minute la foc mic. Scurgem zeama printr-o sita. Dezosam bucatile de peste, scoatem carnea de la cap si le pastram deoparte. Curatam legumele, le spalam si le taiem cubulete.

Intr-o oala incintam uleiul si punem la calit morcovul, telina, pastarnacul, ardeiul gras si spre final ceapa. Cand toate legumele au inceput sa se inmoaie, stingem cu zeama de peste si fierbem 10 minute.

Adaugam rosiile si mai fierbem 5 minute.

Adaugam bucatile de peste, borsul fiert separat, sare si piper dupa gust si fierbem 10 minute.

Batem ouale intr-un castron si turnam in fir subtire in oala. Adaugam leusteanul in vas si oprim focul. Acoperim cu un capac.

Servim cu ardei iute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de crap, cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu sos de lamaie