Crap la cuptor in sos tomat

de RuxyRux in Crap / Caras, 16 Feb 2011 | 11297 vizualizari

 

E atat de gustos....in my style

 

INGREDIENTE

  • 5 cotlete de crap
  • 3/4 pahar vin alb demidulce
  • 3 linguri pasta de tomate( facuta in casa e ideal sa aveti)
  • 1 lingura zahar
  • sare dupa gust
  • o foaie de dafin
  • busuioc
  • rosii la borcan( puse de asta toamna)
  • 5 linguri ulei masline
  • zeama de lamaie
  • o ceapa mica rasa
  • un morcov mic tocat marunt, cubulete fff micute
  • piper alb
  • 1/4 cescuta de capere
  • cartofi fierti natur pentru garnitura  
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor in sos tomat:

Crapul il tinem o jumatate de ora la marinat in sos de ulei de masline 3 linguri sare si zeama de lamaie( 1/2 lamaie) . Il bagam la cuptor o ora la 200 grade.

Facem sosul intre timp:

Punem doua linguri ulei masline in tigaie, adaugam ceapa rasa, apoi pasta de tomate si restul de ingrediente pentru sos. Putina apa( foarte putina) si lasam sa scada amestecand din cand in cand la foc mic. In 10 minute este gata. Caperele le adaugam la urma cand stingem focul.
Servim crapul cu sos deasupra si cu cartofi natur...delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste cu sos de rosii