Crap la cuptor in sos de rosii

de Bucataras Medi in Crap / Caras, 8 Apr 2010 | 10325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -un crap
  • -2-3 linguri ulei de masline
  • -2-3 catei usturoi
  • -1-2 rosii
  • -1-2 ardei grasi
  • -o legatura patrunjel
  • -1 ardei iute
  • -sare,piper
  • Pentru sos:
  • -2-3 linguri pasta de tomate
  • -1 pahar de vin alb
  • -3-4 catei usturoi
  • -1 lingura otet
  • -putin ulei
  • -sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor in sos de rosii:

 Se spala pestele,se cresteaza in doua si se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu ulei de masline.Se impaneaza cu usturoi,se adauga rosiile taiate rondele,ardeiul gras taiat feliute,,ardeiul iute, patrunjelul tocat fin si putina apa.
Se da la cuptor si cand este pe jumatate facut se adauga urmatorul sos:usturoiul se freaca cu putina sare si ulei si se adauga peste pasta de tomate.Se mai adauga vinul si otetul si se da iar la cuptor.Cand este gata rumenit se scoate din cuptor si se aseaza pe un platou.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bucataras Medi 1

10.04.2010, 11:04

nadina, te invit la o portie................

mihaelar63 1

10.04.2010, 16:21

sarut-mana !!! se poate si pentru mine o bucatica ? nu-s pretentioasa dar sos as vrea doua linguri

Bucataras Medi 1

10.04.2010, 17:15

cu draga inima ,esti invitata mea mihaelar.....................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste "Inecat" in ciuperci si rosii