Crap cu zacusca la cuptor

de mihaelar63 in Crap / Caras, 16 Oct 2014 | 5078 vizualizari

 

Aveam pestele proaspat curatat . Pe foc zacusca murmura cuminte . Ce sa ma mai obosesc sa caut o noua reteta ? Se poate gati si rapid !!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg crap proaspat curatat
  • 400 gr zacusca cu vinete
  • 300 gr rosii cherry
  • 4 catei usturoi
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 lingura amestec rozmarin , oregano , busuioc
  • codite de praz verde
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu zacusca la cuptor:

Pestele curatat si spalat se pune intr-o tava teflonata .

Peste peste se toarna zacusca , uleiul, rosiile intregi si usturoiul curatat.

Se presara cu ierburi aromatice .

Se da la cuptor , la 200 grade timp de 20-25 minute .

Cand pestele incepe sa se rumeneasca se scoate din cuptor si se serveste cald decorat cu multa verdeata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu zacusca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

17.10.2014, 17:52

Adriana

mihaelar63 1

17.10.2014, 17:53

Ksenya si mie-mi plac retetele tale

mihaelar63 1

17.10.2014, 17:54

Da Mirela . Si este gata cat spui ,, peste ''

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap pe varza