Crap cu spanac

de Bucataras Medi in Crap / Caras, 4 Ian 2015 | 4296 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de crap
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • sare
  • piper macinat
  • Pentru spanac
  • 250 g spanac congelat
  • 1 ceapa
  • 1 cescuta lapte (circa 100 ml)
  • unt cat o nuca
  • sare
  • piper macinat
  • Mai avem nevoie
  • 1 catel de usturoi
  • 150 g rosii cuburi Sun Food
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu spanac:

Bucatile de peste se condimenteaza cu sare si piper si se ung cu ulei de masline si sos de soia. Se aseaza pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa si se dau la cuptor. Tinem pana cand carnea este bine facuta si frumos rumenita.

In timp ce pestele este la cuptor ne ocupam de spanac. Eu am avut spanac pus la congelator ast' vara. Lasam spanacul la dezghetat si apoi il stoarcem bine de apa in maini.T aiem spanacul cu cutitul nu foarte mic, mie imi place mai grosier.. Punem untul intr-o cratita si dam la foc. Taiem ceapa marunt si o punem la calit. Cand aceasta se inmoaie adaugam spanacul, laptele si lasam la foc mediu pana cand scade si spanacul este bine facut. Daca mai este nevoie mai adaugam lapte. Condimentam cu sare si piper.

Taiem usturoiul felii subtiri si il calim in ulei. Scoatem usturoiul si adaugam rosiile cuburi. Condimentam cu sare si piper. Lasam pe foc circa 5 min.

Urmeaza montarea.......avem nevoie de 2 farfurii pe care asezam cate o bucata de peste. Pe fiecare bucata de peste venim cu cate 2-3  linguri de spanac. Acoperim cu o bucata de peste peste care adaugam rosiile usturoiate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Plachie de crap, cea mai simpla si delicioasa reteta cu peste