Crap cu sos de rosii

de Miha in Crap / Caras, 24 Mai 2013 | 9494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 trunchi de crap
  • sare si piper
  • cimbru
  • 1 lingura ulei aromat cu busuioc
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 conserva rosii in suc propriu
  • 1 ardei gras
  • sare si piper boabe
  • fulgi de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu sos de rosii:

Crapul se taie in bucati potrivite. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru. Bucatile de crap se stropesc cu ulei si se dau la frigider pentru cca jumatate de ora, dupa care se prajesc pe gratar, pe ambele parti. Se scot pe o farfurie si se pastreaza la cald.

Pe gratar coacem si ardeiul gras.

Ceapa si usturoiul tocate (se pot taia si bucati mai mari) se calesc usor in putin ulei de masline. Adaugam ardeiul tocat marunt, apoi turnam deasupra rosiile cu tot cu suc si omogenizam. Condimentam dupa gust cu sare, fulgi de ardei iute si piper boabe. Fierbem sosul pana ajunge la consistenta dorita.

Servim pestele alaturi de sosul cald si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Ancutsa 1

27.04.2018, 20:43

Ce rasfat!

kytz 1

28.04.2018, 09:55

Foarte buuuun!

mihaelar63 1

29.03.2019, 18:10

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la gratar, cu sos de unt