Crap cu rosii

de ianculubita in Crap / Caras, 7 Iun 2011 | 4038 vizualizari

 

Daca tot am primit premiul de la Cirio pentru care-i multumesc,am facut ceva si ce puteam sa fac decat peste,avand si ingredientul principal;voi mai face si alta ceva in zilele urmatoare

 

INGREDIENTE

  • 4-5 bucati de crap
  • 1cutie de rosii
  • 1pahar de vin alb
  • 4-5 catei de usturoi
  • 50ml ulei
  • 4linguri faina
  • sare,piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu rosii:

Pestele spalat,il dau cu un praf de sare si-l mai las 10min,dupa care-l dau prin faina si-l prajesc;in alt vas,cu 1lingura de ulei rastorn cutia de rosii,adaug usturoiul zdrobit,vinul si las sa fiarba acoperit 5-10min,condimentez,adaug pestele si dau vasul la cuptor 10min.se serveste dupa preferinta cu paine sau mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste cu legume