Cozonac pufos si gustos la masina de paine

de ioana_ in Dulciuri, 29 Apr 2009 | 182493 vizualizari

COMENTARII (106)

Oana 1

30.03.2009, 18:17

Lesin aici!
Maine dimineata ii execut!

Oana 1

31.03.2009, 10:47

Dragos, cand e gata pun eu poze, sa-l vezi! Aluatul e la dospit acum, in masina de paine
Si cum miroaseeee!

Oana 1

31.03.2009, 11:02

Bucatarasule, pai cel mai bine iese daca il coci in cuptor, nu la masina! masina e super buna pt. framantat si dospit.
Pfiu...mai are o ora pana il dospeste...nu mai am rabdare!

Miha 1

31.03.2009, 11:22

Pana acum nu m-am cozonacit din cauza lenii Dar acum daca am masina de paine cica nu mai am nici o scuza...

Si voi vad ca vreti sa ma convingeti sa incep cu probele...

Bucataras 1

31.03.2009, 11:58

Da, uite, e o idee buna cu coptul al cuptor

Oana 1

31.03.2009, 12:39

Mai, arata demential! inca nu l-am copt, mai sta nitel la dospit pe aragaz. E live cozonac acum! descarc poze sa vedeti ce forma jmechera i-am tras

Oana 1

31.03.2009, 12:57

Gata pofticiosilor! Am pus cateva poze!
Ioana, multumim inca o data pentru reteta si asteptam pozele tale!

Miha 1

31.03.2009, 14:50

Oana,super cozonacul-iepuras! Felicitari!

Oana 1

31.03.2009, 15:23

Multumesc! Este super-super pufos si extraordinar de bun! sunt foarte incantata de cum a iesit! Acum vi-l arat si pe grasanul iepuras rumenit tot

ANCA 1

31.03.2009, 18:01

bravo, fetelor!!:-) oare merge la orice masina de paine?...voi parca aveti la fel..:?:

ioana_ 1

31.03.2009, 19:47

Super ideea, Oana!! Ma bucur ca ti-a placut! Eu n-am avut aparatul cand l-am facut si apoi l-am ras imediat... Sper sa fac si sambata, daca am timp.

Anca, banuiesc ca merge framantat la orice tip de masina. Trebuie sa gasesti un program care are framantat vreo 25 de minute si o ora de dospit. Daca nu ai asa ceva pur si simplu il pui la un program de paine care are framantat si dupa aceea il scoti si il pui intr-un castron la caldurica sa creasca o ora.

ioana_ 1

31.03.2009, 19:49

Bucataras, asta e smecheria, sa-l coci la coptor, ca in masina n-are destul spatiu sa creasca si probabil nici temperatura necesara....

Oana 1

31.03.2009, 22:04

Mda...mai am o urechiusa si juma de cap . Poimaine facem iar, e bun rau!
Asa e, in masina nu e loc pentru copt, pentru ca se umple cuva dupa dospit si el mai creste inca pe jumate sau dublu in timpul coptului.
Anca, noi avem Moulinex, dar sigur are si masina ta program de framantat si dospit, fara copt.

ioana_ 1

01.04.2009, 13:36

Nu stiu, ce trebuie sa fac sa intre in concurs?? Voi imparti premiul cu Oana, ca iepurasul e al ei Si daca vreti poze, voi pune abia sambata. Va multumesc pt laude!!

Flori 1

01.04.2009, 20:40

Mai, cum dispare omu' o tzara, cum va cozonaciti de simt ca lesin aici de pofta, intinsa pe tastatura, rontzaind o bucata de monitor- cozonacul Ioana- Oana!

Oana 1

01.04.2009, 23:35

Miha, pai tu le ai cu framantatul, asa ca baga mare Framanti bine ingredientele si lasi la dospit o ora, sigur iese!

Flori 1

02.04.2009, 14:23

Oana, e o idee! Nici eu n-am masina de paine...Haide, Miha, ce zici, incercam si noi asa, "nerobotizate"?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cozonacei " Babani"