-Maiaua:Drojdia se amesteca cu praful de sare,zaharul,faina si laptele.
Cand toate ingredientele s-au omogenizat,se lasa la dospit la cald.
-Apoi:Laptele,zaharul,maragarina si coaja de lamaie,se pun la fiert,pana aproape sa dea in clocot.Se lasa deoparte.
-Separat:Galbenusurile se amesteca intr-un bol.In lighean se pune faina dupa care se pune putin din galbenusuri,putin din lapte,putin din maia,se amesteca,se repeta pana ce se incorporeaza toate,apoi se mai pune o mana de faina,se amesteca si apoi uleiul.Dupa ce l-ati framantat destul se pune la dospit (30 de minute).Dupa ce a crescut se imparte coca, umplu cu cele 7 albusuri spuma,zaharul 4 linguri,nuca macinata si rahatul taiat cubulete ,sau cu ce doriti.Se mai lasa putin in tavi,se ung cu galbenus,si se pun la copt. (1 ora)