By Miha
Intr-un vas punem faina cernuta, drojdia uscata, sarea, zaharul si coaja rasa de la o portocala.
Treptat adaugam sucul de portocale caldut si incepem sa framantam.
Adaugam apoi uleiul si continuam sa framantam pana cand uleiul se incorporeaza in aluat(vreo 5 minute) si nu se mai prinde de maini.
Acoperim apoi vasul si lasam la dospit la loc caldut pana cand acesta isi dubleaza volumul.
Impartim aluatul in 2 bucati, si intindem fiecare bucata intr-o foaie.
Punem nuca macinata amestecata cu zaharul si nesquik-ul, rulam strans apoi impletim in 2.
Punem cozonacelul intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt, si mai lasam 20 de minute la crescut.
Dam tava la cuptorul preincalzit si lasam pana se rumeneste si trece testul scobitorii.
Cand scoatem cozonacul din cuptor il ungem cu putina apa amestecata cu mire.
Se lasa sa se raceasca, apoi se serveste!
Pofta buna!