aluatul m-am inspirat de la nadina.iar crema de la silvioara
ALUAT: Drojdia se desface cu putin lapte caldut si 1 lingura zahar. Se lasa 15 minute sa se odihneasca. Adaugam si restul ingredientelor si framantam un aluat elastic care nu se lipeste de maini. Lasam la dospit 30 minute intr-un loc calduros.
CREMA: Nuca macinata se amesteca cu zaharul, cacao, esenta si treptat se adauga vinul. Amestecam bine.
Se imparte coca, se ia cate o bucata, se ruleaza si se unge cu crema, se ruleaza si se da deoparte.
Se ia alta bucata, intindem, adaugam crema si rulam. Cele 2 rulouri le rulam impreuna si asezam in tava unsa bine cu ulei, mai lasam 20 minute, dupa care ungem cu galbenusul amestecat cu putin lapte. Am adaugat deasupra ciocolata ornament. Dam la cuptor incalzit pana se rumenste, lasam sa se raceasca putin in tava.
1
cel mai bun este rece