Am pregatit aluatul la masina de paine, (ajutorul nr. 1 in familie la aluaturile dospite!). Am pus ingredientele in urmatoarea ordine, laptele caldut, faina cernuta, sarea, zaharul, zaharul vanilat, drojidia uscata, coaja de lamaie, esenta de rom 1/2 de fiola si untul topit. Am pornit masina la programul de aluat, cel de 1 ora si jumatate. Si am supravegheat pana cand a devenit un aluat elastic si omogen. Se ajuta eventual cu un pic de faina daca e prea lipicios, sau ulei daca e prea tare.
Dupa ce a crescut aluatul l-am rasturnat pe masa de lucru. Intr-un castronel am amestecat cele doua tipuri de zahar si nuca. Intr-o cescuta am pus putin ulei. Cu mainile umezite in ulei am rupt bucatele de coca pe care le-am tavalit prin amestecul de nuca. Le-am asezat intr-o forma rotunda cu gaura le mijloc (aceasta fiind tapetata cu unt si faina in prealabil!) in doua sau trei straturi depinde cat de mare e forma. Am lasat din nou la crescut cca. 30 minute acoperit cu un servet. Am pus la cuptorul preincalzit, cca. 40 minute la foc mic.
A iesit o nebunie. Pofta buna!