Covridog

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2014 | 4524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350g faina
  • 20g drojdie
  • un praf de sare
  • apa
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • 10 crenvusti de porc, pui etc;
  • un galbenus de ou
  • sare grunjoasa pentru presarat deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog:

Aluatul: punem o cescuta de apa calduta in bolul unde framantam si punem drojdia, lasam fara sa amestestecam 5-6 minute, pe urma punem sare, uleiul de masline si faina treptat. Framantam bine pana nu se mai lipeste de maini. (Daca mai trebuie apa mai puteti adauga). Lasam la crescut. Crenvustii i-am fiert putin, i-am sters cu un servet de bucatarie si i-am lasat sa se raceasca. Intindem aluatul bine cu sucitorul pe masa de lucru si cu un cutit taiem fasii de 1,5 - 2 cm si rulam aluatul pe crenvusti.

Dupa ce i-am rulat ii punem pe hartie de copt, intr-o tava, eu i-am pus direct pe gratarul de la aragaz si ii ungem cu galbenusul de ou, apoi presaram sare grunjoasa deasupra. Bagam la cuptor pana se rumenesc usor!!!

Sunt perfect pentru pachetel la munca sau de ce nu o gustare intre mese alaturi de iaurt, mustar sau ketchup!

Daca ti-a placut reteta noastra "Covridog" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

24.07.2014, 19:37

Chiar sunt buni!

Gherca Daniela 1

24.07.2014, 23:29

Bya Ralu 1

25.07.2014, 01:33

buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]