Cous-cous cu lapte

de DIANA B in Paste, 6 Noi 2011 | 12144 vizualizari

 

Si asa ceva ne place ... si ma mai scuteste de un alt dulce (sa-mi fie rusine!)

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 100 g cous-cous
  • 5 lg fructoza
  • 10 ml esenta vanilie
  • dulceata/gem/peltea
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous-cous cu lapte:

Intr-un vas cu fund dublu se fierbe laptele cu zaharul si cu esenta de vanilie . Dupa cinci minute de fierbere , se adauga cous-cousul , se amesteca usor , se mai lasa pe foc 2-3 minute si se opreste focul . Ptr ca este tot o pasta fainoasa , acesta va absorbi tot laptele . Se toarna fierbinte in boluri umezite , ptr a usura desprinderea de acesta . Se serveste cu orice dulcetica , sau peltea . Eu am preferat un gem de visine dieta... asta e

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-cous cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Criss 1

11.11.2011, 20:31

Interesant. N-as fi crezut ca se poate face si desert din cus-cus.

gaby_gabytza 1

18.11.2011, 20:46

place

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 08:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu cartof dulce