Cotlete de porc in sos de smantana

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 7 Mar 2011 | 12486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cotlete de porc
  • sare,piper
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita boia iute
  • Piure de cartofi:
  • 500 g cartofi
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri smantana lichida
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita condimente/delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc in sos de smantana:

Carnea se bate cu ciocanul,apoi se condimenteaza.Feliile de carne se pun in uleiul incins si se rumenesc bine pe ambele parti;se scot pe o farfurie si se pastreaza la cald.

Ceapa se toaca marunt si se rumeneste in uleiul ramas in tigaie;se adauga boiaua si se amesteca.

Cand ceapa este moale se adauga bucatile de carne si un pahar cu apa.

Se lasa sa fiarba 15 minute,apoi se adauga smantana amestecand energic.Se potriveste de sare si piper.

Piure:

Cartofii se curata si se fierb in apa cu sare;se scurg si se pun in robot,se adauga restul ingredientelor si se porneste robotul.Astfel obtinem un piure de cartofi fin,care ramane asa si dupa racire. Carnea in sos se serveste alaturi de piure si se asezoneaza cu patrunjel uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete si dovlecei