Cotlete de miel in sos de miere cu balsamico a la Jakob Hausmann

de Bucataras in Oaie, 17 Apr 2011 | 4189 vizualizari

COMENTARII (14)

diaconta 1

17.04.2011, 21:33

merge Sefu'

Lau 1

17.04.2011, 22:05

arata bine dar eu nu mananc miel

Bucataras 1

17.04.2011, 22:06

cam sifonata poza )

Teo 1

17.04.2011, 22:12

credeam ca deja ati sacrificat mielul, dar citind reteta am vazut ca e ''de experimentat''!eu aam sa incerc ,poate in determin pe barbatul meu sa manance miel, pregatit asa !

eleny2010 1

17.04.2011, 22:16

eu de curand am descoperit k imi place mielul . si asta ptr k nu stiam ce carne este .. si ziceam da ce bun este si dupa ce am mancat de 2,3ori m am indragostit de carnea de miel ,ied...

RuxyRux 1

17.04.2011, 22:18

Arata chiar grozav...si-mi inchipui ca e tare bun...dar tot nu pap

bucatarimcudiana 1

17.04.2011, 22:48

cred ca este bun

MIUTA 1

18.04.2011, 00:50

Foarte bun

divainbucatarie 1

18.04.2011, 09:57

MotanLaOale 1

18.04.2011, 12:40

mihaelaM 1

18.04.2011, 15:02

foarte bine arata

kamy 1

18.04.2011, 22:07

tks boss

cirmicica 1

19.04.2011, 08:53

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlete de miel cu crusta crocanta si piure de cartofi dulci