O mancare foarte delicioasa si satioasa. Dragi bucatarasi am facut foto la cartea cu reteta pentru a va arata si voua cartea mea. Imi cer mii de scuze , nu vreau sa fie o confuzie. Am rescris reteta exact cum am facut-o eu, cuvant cu cuvant , dar vad ca nu o pot modifica.
Am prajit cotletele in uleiul incins de masline.
Am curatit ceapa , am taiat-o marunt, am calit-o in ulei cu kaizerul taiat felioare.
Am taiat rosiile felii , ardeii fideluta si le-am adaugat peste ceapa si slaninuta.
Am presarat sare si boia dupa gust si inabusi totul 25 minunte la foc mediu.
Dupa ce s-au inmuiat toate legumele int-o tava am format un pat de legume peste care am adaugat cotletele , samatana , am mai pus un rand de legume si am dat totul la cuptor pentru 25 minunte.
Patrunjelul ii sporeste savoarea.
1
eu nu am pus carnati pentru ca mi sa parut prea greoaie mancarea si servindo seara am zis sa nu ne cada greu.
2
cand am scos tava am presarat cu patrunjel
3
le-am tinut un pic mai mult la cuptor cam 35 minunte.